Financiële duidelijkheid voor mensen met kanker

Over ons

Financieel plan bij kanker is een initiatief van Re-turn, in samenwerking met stichting Pro Deo Planner.

Mensen die met kanker te maken krijgen moeten in financieel opzicht vaak een stap, of zelfs een paar stappen, achteruit doen. Weten waar je staat zodat je keuzes kunt maken is dan van groot belang. Inzicht in je situatie krijg je door financiële planning. Dat betekent je financiële situatie in kaart brengen over de volle breedte. Vaak heb je daar meerdere mensen voor nodig zoals een verzekeringsadviseur, een notaris of een boekhouder met navenante kosten.

Re-turn heeft Pro Deo Planner gevraagd hun diensten via www.financieelplanbijkanker.nl aan te bieden aan mensen met kanker. Pro Deo Planner geeft uitsluitend advies en verkoopt geen financiële producten. Het bijzondere aan de dienstverlening via Financieel plan bij kanker is dat er eerst een inventarisatie wordt gedaan, tegen een vast bedrag. Je weet dus vooraf wat de kosten zijn voor het financiële overzicht en eventueel bijbehorend advies dat de financiële planner met je opstelt. Uniek is dat de betaling voor het overzicht en advies naar draagkracht is. We hopen en verwachten op deze manier financiële planning voor veel meer mensen met kanker toegankelijk te kunnen maken.

Re-turn begeleidt werknemers met kanker en hun werkgevers bij verzuim en re-integratie, zowel tijdens als na afloop van de behandeling voor kanker. Re-turn werkt in heel NL en heeft deskundige re-integratie consultants. Zo kunnen mensen met kanker weer aan het werk gaan én blijven.

www.re-turn.nl

Stichting Pro Deo Planner zet zich in om mensen te leren beter met hun geldzaken om te gaan. Met het Online Financieel Overzicht en onafhankelijke adviseurs helpen we op het gebied van geld en geldzaken. Pro Deo Planner heeft geen winstoogmerk maar wil mensen helpen om hun eigen geldzaken te regelen.

De tarieven voor het opstellen van een financieel overzicht met eventueel bijbehorend advies voor particulieren zijn als volgt*:

  • inkomen tot € 25.000,- € 295,-
  • inkomen tot € 50.000,- € 395,-
  • inkomen vanaf € 50.000,- € 795,-

*Dit zijn netto bedragen

www.prodeoplanner.nl